Kausi 2022-2023 ohi myös B:n sarjassa
Julkaistu: 17.04.2023 08.47

Kausi 2022-2023 ohi myös B:n sarjassa

Harjoiteltiin vielä viimeinen viikko tätä kautta ja pelattiin lauantaina 15.4. Huittisissa B-tyttöjen sarjassa. Sarjassa oli 95 joukkuetta ja lopullinen sijoituksemme oli 51.

Huittisissa pelasimme Vampulan Urheilijoita, Säkylän Urheilijoita ja Kausalan Yritystä vastaan. Kausalaa vastaan oli aamun ensimmäinen peli, joka voitettiin lopulta 2-1. Säkylä ja Vampula hävittiin 2-0. Pelaamisessa oli näkyvissä väsymystä tai ehkä paremminkin kesäloman odottelua, kun päätavoite eli C:n lopputurnaus oli jo ohi. Pelipäivä ei muutenkaan ollut ihan normaali ja loppujen lopuksi oltiin tilanteessa, että pelattiin vähän vierailla pelipaikoillakin. Harjoittelua pelaaminen oli silti ja tuli tärkeitä onnistumisia ja suorituksia monelle :)

Samalla turnaus oli Susannan viimeinen joukkueemme joukkueenjohtajana. Ikävä tulee tietysti Susannaa, mutta kiitämme häntä suuresta työstä joukkueen eteen. On ollut ilo yhdessä tehtä töitä <3 Susanna jatkaa kannustajien joukossa ja uudeksi joukkueenjohtajaksi tulee Kati :)

Nyt lepäämme kaksi viikkoa ja vappuna aloittelemme uuden kauden harjoittelua ja lähdemme tekemään työtä fysiikan ja perusasioiden eteen, jotta tavoitteemme tulevassa B-sarjassa on mahdollista saavuttaa :)

Kiitos kaikille kannustajille ja katsojille tästä kaudesta! :)