Lopputurnauspaikka varmistettu C-tytöissä!
Julkaistu: 18.02.2023 22.27

Lopputurnauspaikka varmistettu C-tytöissä!

Saatiin emännöidä taas A-poolin turnausta Pikkolassa ja vieraaksi saapui Someron pallo, Loimaan Jankko ja Pieksämäen Tsemppi. Jännitystä oli selvästi ilmassa kun otteluissa oli kunnon panokset. Kolme parasta selvittäisi tiensä suoraan lopputurnaukseen 16 parhaan joukkoon. Tämä oli meillä tietysti tavoitteena ja peli kerrallaan lähdettiin sitä tavoittelemaan.

Ensimmäinen peli oli uutta vastustajaa, Loimaan Jankkoa vastaan. Jännitystä oli ilmassa molemmin puolin verkkoa, mutta saimme jollain lailla pidettyä omaa peliä kasassa. Harjoiteltuja asioita näkyi kenttäpelaamisessa ja vietiin erät 2-0 (25-18, 25-22).

Yhden kentän turnauksissa hyvä puoli on, että ehtii hyvin huilaamaan ja syömään kunnolla, mutta odottaa joutuu tietysti pelivuoroa. Kahden pelin tauon jälkeen vastaamme tuli Pieksämäen Tsemppi. Tsemppi puolusti hurjan hyvin kaikki pallot loppuun saakka, vaikka kuinka hyökkäsimme aina vaan uudestaan. Saimme onneksi käännettyä kuitenkin pallot pisteeksi ja veimme pelin 2-0 (25-23, 25-18).

Tässä vaiheessa oli varmaa, että olemme kolmen parhaan joukossa ja hieman painetta putosi hartioilta pois. Tauon jälkeen väsymystä oli havaittavissa, mutta vielä oli tarkoitus lähteä haastamaan Someron Palloa, vaikka molemmat joukkueet oli jo varmasti pääsemässä A-välieriin. Tavoitteena oli harjoitella omaa peliä ja pystyä toimimaan vahvasti vielä väsyneenäkin, mutta paukut eivät valitettavasti riittäneet. Sopa vei koko ajan peliä ja emme oikein onnistuneet omissa vahvuuksissamme, emmekä päässeet peliin mukaan. Sopa vei pelin 2-0 (25-15, 25-16).

Joka tapauksessa hienoa on se, että työtä on tehty kauan ja saavutimme lopputurnaukseen pääsyn jo tässä vaiheessa. A-välierissä saamme hyvän harjoituksen pelata kovia pelejä, mutta paineita ei ole siinä turnauksessa. Lopputurnauksen paikkaa ei vielä tiedetä, mutta sinne lähdemme hyvillä mielin tekemään parhaamme. Nyt treeniä huolella muutama viikko, kehittäen omaa osaamista ja joukkueena pelaamista :)