Tuplaviikonlopun tuloksena harjoitusta B:ssä ja kultaa Lounalentis Cupissa
Julkaistu: 05.02.2023 18.59

Tuplaviikonlopun tuloksena harjoitusta B:ssä ja kultaa Lounalentis Cupissa

Vihdoin pitkä viiden viikon putki turnauksia takana. Alkuvuosi on ollut aikamoista menemistä. Hyvin on joukkue silti jaksanut ja palautumisesta on yritetty pitää huolta.

Lauantaina pelattiin Kangasalan Lukiolla B-tyttöjen E-poolin pelejä, jossa oli LP:n 07 ja 06 joukkueet vastassa sekä Sopa. Hyviä pelejä saatiin harjoituksena päivän aikana, mutta väsymys alkoi näkyä pitkän turnauspäivän päätteeksi. Ensimmäinen peli LP:n 07 vastaan alkoi hyvin, vietiin eka erä 25-22. Toinen erä alkoi hieman heikommin ja hävittiin se 14-25. Kolmannet erät ovat olleet meillä hieman hankalia lähiaikoina, mutta nyt päätettiin, että hoidetaan homma kotiin ja saatiin taisteltua siitä voitto 15-13. Kahden pelin tauko mahdollisti syödä kunnolla hyvä lämmin lounas, jonka jälkeen huilattiin. Toinen peli oli Sopaa vastaan, jossa tuttuja tyttöjä myös C-tyttöjen peleistä. Joukkue oli hieman vahvistettuna muutamalla B-tytöllä, mutta saatiin silti hyvää harjoitusta pelata nopeatempoista ja kovempaa peliä. Hävittiin valitettavasti suoraan 2-0 (25-20, 25-18), mutta paremmalla pelillä kuitenkin, kuin mitä 07 vastaan hävittiin toinen erä. Yhden pelin tauon jälkeen oli vielä kolmas peli LP:n 06 vastaan. Tässä vaiheessa päivää väsymys alkoi näkyä useammastakin pelaajasta. Saatiin kuitenkin ensimmäinen erä voitettua hienosti 25-18, mutta toisessa erässä väsymys vaikutti jo perussuorituksiin. Hävittiin seuraavat kaksi erää 19-25 ja 9-15, vaikka kuinka yritettiin taistella vastaan. Päivä oli pitkä ja tärkeää oli palautua sunnuntaita varten.

Sunnuntaina pelattiin Lounalentis Cupin finaali Kauppi Sport Centerillä mahtavissa puitteissa! Pääsimme pelaamaan Suomen Cupin kentälle, kaikkien laitamainosten ympäröimänä ja pelimatolle, isossa pelihallissa :) Tämä oli upea kokemus. Onneksi palautuminen oli onnistunut hyvin, mutta jännitystä oli ymmärrettävästi ilmassa, varmasti molemmin puolin verkkoa. Finaali oli Lempon C1 joukkuetta vastaan. Saimme ensimmäisen erän alkamaan hyvin, vaikka otteissa jännitys hieman näkyi. Veimme ensimmäistä erää koko ajan johdossa ja siitä voitto 25-19. Toista erää kuljettiin alussa hieman tasaisemmin 2-2 ja 4-4, mutta siitä saimme itse tehtyä selvästi useamman pisteen ja karkasimme 8-4 johtoon. Lempo ei päästänyt helpolla, vaan tuli hyvin perässä aina 13-12 tilanteeseen, mutta siitä teimme itse taas pisteitä peräkkäin aina 20-12 tilanteeseen. Tästä rutiinilla saimme hoidettua onneksi erän loppuun ja voitto siitä 25-15 ja koko peli meille 2-0.

Tämä oli hyvä viikonloppu kokemuksena jatkoa ajatellen. Hieman väsyneenä joutuu pelaamaan ja silti jaksamaan tehdä asioita ajatuksella. Nyt on silti erittäin mukavaa päästä harjoittelemaan taas lisää yksilötaitoja ja joukkueen osaamista vahvemmaksi kevään pelejä varten :) Tähän hieman lepoa ja sitten taas jatketaan.

C-tyttöjen pelit jatkuvat 18.2. A-poolissa Pikkolan Urheilutalolla. Saa mieluusti tulla kannustamaan ja tukemaan joukkuetta kahvion ostoksilla :)