Julkaistu: 14.07.2024 10.15

kausi 2024-2025 lähestyy

LPK:n juniorit ja aikuisharrastejoukkueet ovat viettäneet kesää lomaillen, harjoitellen tai sopivasti molempia yhdistellen. Heinäkuun ja elokuun ensimmäisen viikon ajan on käytössä vielä kesävuorot, mutta eokuun toiselta viikolta siirrytään talven salivuoroihin. Kilpajoukkueet ovat pääosin koottuna ensi kaudelle, mutta jos sinulla on aiempaa pelitaustaa ja olet vailla joukkuetta voit vielä kysellä, jos jostain löytyisi tilaa.

Aloitteleville eskarilaisille ja 1-3 luokkaisille pyritään löytämään paikka F-junnujen mukana. Tyttöjä lentopalloilu vetää mukavasti, mutta poikia kaivataan salille aina lisää, että saamme muodostettua joukkueita E-ikäisistä ylöspäin. Rohkeasti pojat mukaan kokeilemaan ja kaverit mukaan myös. F-junnujen porukkaan kaivataan aina myös vanhempia avuksi eikä lentopalloilu taustaa tarvita. F-junnut treenaavat keskiviikkoisin Suoramalla klo 18:30-19:30/20:00.

Suunnittelemme myös aikuinen-lapsi ryhmän perustamista Suoramalle sunnuntaille klo 15:30-17:00. Jos olet kiinnostunut tästä ryhmästä niin laitathan viestiä mahdollisimman aikaisin niin näemmä onko tällaiselle kiinnostusta.

Viime vuonna perustetulle harrastelentikselle pyritään saamaan jatkoa osin junnuvalmentajien ja osin seuran omien vanhempien junioreiden vetämänä. Harrasteryhmässä tutustutaan rauhallisemmalla tahdille lentopallon tekniikoihin ja pelaillaan erilaisia soveltavia pelimuotoja. Olisi hienoa, jos voisimme tänä vuonna pistää tavoitteeksi osallistumisen ensi vuoden PowerCupiin Loimaalle. Harrasteryhmän suunniteltu vuoro on Suoramalla sunnuntaisin 14:00-15:30.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä niin se onnistuu vaikka täällä.