LähiTapiola Pirkanmaa LPK Duon sponsoriksi
Julkaistu: 24.09.2022 10.41

LähiTapiola Pirkanmaa LPK Duon sponsoriksi

LähiTapiola Pirkanmaa LpkDuon sponsoriksi!

LähiTapiola Pirkanmaa on kaudella 2022-2023 LPK DUO joukkueen sponsorina. Kiitos sponsorien, joukkuemaksut pystytään pitämään maltillisina ja yhä useammalla on mahdollisuus harrastaa.

Vastuullisuus on LähiTapiolan liiketoiminnan kivijalka. "On upeaa miten sen näkyy konkreettisesti myös esimerkiksi nuorten harrastusmahdollisuuksien mahdollistamisessa. Kaikki sponsoroinnista saatava tuki menee joukkueen toimintaan, ja mahdollistaa esimerkiksi harjoittelun ja turnaukiin osallistumisen. Ilman sponsoreita tätä rahoitettaisiin joukkuemaksulla, ja tälllöin olisi varmasti nuoria, joiden perheiden taloudellinen tilanne ei mahdollistaisi osallistumista. Tämä raha menee siis hyvin konkreettisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen", kertoo LPK DUO:n joukkueenjohtaja Maria Eskelinen.

LähiTapiola Pirkanmaa on paikallinen ja asiakkaidensa omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 150 vuoden taakse. Se tarjoaa omistaja-asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut 15 kunnan alueella - myös Kangasalla.

LPK DUOn pelaajat kiittävät tuesta! ❤